Любопитно

Над 130 кучета на национална изложба в Димитровград

Национална киноложка изложба за породисти кучета с над 130 участници се провежда в Димитровград. Има гости от Сърбия и Турция.

Основен двигател на събитието в единствения в България киноложки център в парк „Марица“ е Георги Апостолов – Гопи. Изложбата е с ранг CAC и ще определи най-добрите и породисти животни в съответните категории. CAC титлите дават възможност кучето да стане Шампион на държавата, в която го е получило.

ИзложбаКучетата са разделени на 10 породи. Съдиите по групи са Георги Апостолов, Хушман Салмаси, Петър Куюмджиев, Вихра Григорова, Ива Бояджиева, Диана Анева, Катя Стефанова, д-р Радослав Стойнов и д-р Делчо Кочанков.

В изложбата могат да участват всички кучета над 3-месечна възраст. Единственото условие е да имат родословие, признато от FCI или техен партньор.

Организатор е Българска национална федерация по кинология, която е и кандидат-член на международната FCI.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1488
1488
30.07.2022 16:55 16:55

СЕРИОЗНО ,КОГА ЛИ асково ЩЕ ДОСТИГНЕ ПО ВСИЧКО ДИМИТРОВГРАД ????? АЗ НЕ ПОМНЯ ДА Е ИМАЛО ТУКА ТАКОВА НЕЩО В ТОЗИ ОМРЯЛ ГРАД ,САМО КМЕТОВЕ ДЕБИЛИ

Анонимен
Анонимен
02.08.2022 19:23 19:23
Отговор до  1488

Граматика

Back to top button