Регион

Откриха ментета на Неделния пазар и нелегален ракиен казан във Войводово

Специализирана полицейска операция е проведена през последните 3 работни дни на Неделния пазар в Димитровград, съобщават от полицията.

В два от обектите са намерени ментета – 29 покривала за легло и 40 чифта маратонки. На други три маси се е извършвала продажба на стоки без касов апарат и липсвала регистрация за осъществяване на търговска дейност. Образувани са полицейски преписки, а стоките са иззети.

На 1 август следобед полицаите са проверили къщата на 82-годишен хасковлия в село Войводово. В стопанска постройка е открит нелегален саморъчно направен 80-литров ракиен казан, 40 литра ракия и бидон със 100 литра джибри, подготвени за варене. Възрастният мъж е казал, че казанът е за лична употреба.

През последните два дни са разкрити 5 кражби. 12-годишно момче е задигнало 100 лв. от павилион в Хасково, трима мъже от Димитровград са откраднали хладилник, холова гарнитура, ел. уред за готвене и дървени летви от частен дом, 13-годишен е задигнал велосипед в Харманли. 24-годишен е откраднал мобилен телефон от заложна къща в Харманли, а 16-годишен е задигнал телефона на мъж в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button