Спорт

Вторият отбор на елитния „Арда“ ще играе в областната група на Хасково

Вторият отбор на футболния „Арда“ (Кърджали), който се състезава в Първа лига, ще играе през новия сезон в областната група на Хасково.

„Арда 1924“ ще домакинства на стадиона в Черноочене. Причината за това решение е, че областната група на Кърджали е с много малко отбори, а в Хасково тимовете ще бъдат над 10.

Днес трябваше да бъде изтеглен жребият за първенството в четвъртото ниво на българския футбол, но неясноти около участието на 3 отбора го отложи за следваща седмица. Засега сигурни за участие в първенството са по два тима от Любимец, Свиленград, „Хеброс“ (Харманли), „Герганин извор“ (Бисер), вторият отбор на „Саяна“, „Хасково 1922“, „Марица“ (Симеоновград), Срем и „Арда“ (Кърджали). Изчакват се „Топлика“ (Минерални бани), „Раковски“ (Ивайловград) и Димитровград, който е заявил, че ще участва с втори отбор в областната група, съобщиха за Haskovo.info от БФС – Хасково.

Плановете са първенството да започне в началото на септември и полусезонът да продължи до края на ноември. Търсят се съдии от съседни области заради напускането на няколко хасковски рефери.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button