Регион

Нови фитнес площадки на открито правят в Димитровград

Нови фитнес площадки на открито ще бъдат изградени в Димитровград. За целта ще бъдат отпуснати близо 300 000 лева от общината.

Кметството вече обяви обществена поръчка за инженеринг – проектиране, строително-монтажни работи и авторски надзор за изграждането на новите съоръжения.

Всеки фитнес на открито ще е с площ 90 квадратни метра. Предвидените места за новите площадки са в кварталите „Черноконево“ и „Изток“, както и на улиците „Гроссето“, „Простор“, „Казинбарцика“. Фитнеси на открито ще бъдат изградени и в парк МБАЛ „Св. Екатерина“, до стадион „Химик“ и в Меричлери.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 262 800 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 9 септември.

И в момента в Димитровград има няколко площадки за фитнес на открито, част от които имат нужда от ремонт на настилките и пребоядисване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button