Хасково

75-годишен пиян и без книжка криволичи в Хасково, 30-годишна друсана зад волана

75-годищен мъж без книжка и след употреба на алкохол е заловен в Хасково миналата нощ. Това е случило малко след 22 часа, а до залавянето му се стигнало, тъй като екип на полицията установил, че колата му не е движила по нормална траектория.

След като е спрян от полицаите, те установили, че възрастният мъж няма книжка и е употребил голямо количество алкохол.

Няколко часа по-рано служители на районното управление в Димитровград са спрели за проверка колата на 30-годишна жена. Проверката установила, че тя кара след употреба на наркотични вещества.

Близо 10 000 моторни превозни средства са проверени в първия ден на специализирана полицейска операция за спазване на Закона за движението по пътищата, съобщават от МВР. Извършен е контрол на близо 12 000 водачи и пътници.

Съставени са над 2 300 фиша и над 700 акта за установени административни нарушения.

От МВР припомнят, че акцент в акцията е недопускане на управление от водачи, употребили алкохол, наркотични вещества и/или техни аналози, както и управление на МПС от неправоспособни шофьори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
теди
теди
21.08.2022 12:55 12:55

Като ги хванат такива и да ги пребият да не могат да си спомнят името си! Ще криволичи хващат я за врата и почват да го извиват както тя криволичи! Изверги са навъдиха на пътя и не трябва милост за такива!

jack daniels
jack daniels
23.08.2022 23:45 23:45
Отговор до  теди

i te sa hora,sega 6te gi osadqt i 6te si izlejat prisadite i ako mogat 6te si platqt globite,a ti kato komentatorka i mentorka spri da gleda6 ek6ani po tv za izvestno vreme ;)

Back to top button