Регион

Хасковски бус с мигранти катастрофира край сръбската граница, шофьорът загина

Пострадали са и част от чужденците

Хасковски бус с мигранти е катастрофирал тази сутрин в района на Годеч близо до сръбската граница. Шофьорът е загинал на място. Има и няколко пострадали чужденци.

Бусът се е ударил в дърво, след което се е запалил, потвърдиха пред Haskovo.info от пресцентъра на МВР. Инцидентът е станал около 6 часа сутринта.

При пристигането на униформените в буса е отрито само тялото на шофьора. Малко по-късно в гората наблизо са намерени и групата нелегални мигранти. Част от тях са пострадали при инцидента, но състоянието им е добро. В болница за преглед са откарани близо 30 души.

Тепърва предстои да бъде установена националността им. Те ще бъдат отведени в центрове за настаняване на Дирекция „Миграция“.

Предполага се, че бусът е трябвало да ги откара до границата със Сърбия, от където да успеят да продължат пътя си към Западна Европа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Jack Bauer
Jack Bauer
21.08.2022 15:16 15:16

Разстреляйте маймуните.

jack daniels
jack daniels
23.08.2022 23:39 23:39
Отговор до  Jack Bauer

da te ebat teb pred tqh bez da ti svetqt analitik zariben otzad spermqsal

Back to top button