Хасково

Щерьо Янев напуска „Екопрогрес“ – ВИДЕО

Директорът на общинското предприятие „Екопрогрес“ Щерьо Янев напуска поста, стана ясно в началото на днешната сесия на общинския съвет.

Местните парламентаристи отхвърлиха извънредна докладна, с която да се упълномощи кметът Станислав Дечев да назначи временен директор за 6 месеца до провеждането на конкурс и да сключи договор с него по Кодекса на труда. „Идеята беше да се спази формално правилникът на „Екопрогрес“, каза вносителят на докладната Георги Пеев.

Янев напуска поста по лични причини с предизвестие, като срокът му изтича утре, съобщиха за Haskovo.info от общината.

В началото на сесията стана ясно, че за председател на сесийната група на „БСП за България“ е избран Даниел Йорданов на мястото на Виктор Годжов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ана
Ана
02.09.2022 22:27 22:27

Радвайте се, че напуска доброволно. Ако беше решил да продължи града щеше да затъне още в боклуци. А за несвършената работа го накарайте да върне всичките получени заплати.

Анонимен
Анонимен
02.09.2022 22:55 22:55
Отговор до  Ана

Просто бате Дидо му уреди място в софето

Донт'кер
Донт'кер
03.09.2022 1:31 1:31
Отговор до  Анонимен

Tова си е лична причина
Хаха

Петър
Петър
03.10.2022 11:04 11:04

Предлагам Пеев да заеме поста и всичко в Хаково ще цъфти, пробвайте!

Back to top button