Хасково

Мъж със счупен череп след трудова злополука

Димитър Игнатов45-годишеният Димитър Игнатов е пострадал при трудова злополука в Хасково тази сутрин. Мъжът е от Плевен и е бил командирован в обект в района на завод „Химмаш“.

По информация на Haskovo.info Димитър Игнатов е трябвало да завари цистерна. Качил се маса на около 2 метра височина от земята. „Подхлъзнах се и паднах„, разказа пострадалият, който е настанен в Хирургичното отделение на МБАЛ – Хасково.

д-р Делчо КаравасилевОзовавайки се на земята мъжът, който бил без каска, бил затиснат от метал, който е трябвало да завари. Това е причината състоянието му да е тежко.

„Димитър Игнатов е със съчетана травма. Има счупен череп, хематоми в черепната кухина, счупена дясна подбедрица и фрактура на лакътната става„, каза пред Haskovo.info неврохирургът д-р Делчо Каравасилев. Той допълни, че хематомите са на специфични места и изискват по-прецизна лекарска намеса. Затова плевенчанинът ще бъде транспортиран в Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button