Хасково

Почина един от пострадалите при тежката катастрофа в Хасково

Починал е един от пострадалите при катастрофата, която стана тази сутрин на булевард „Васил Левски“ на кръстовището под АГО в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

В болницата е издъхнал 45-годишен мъж от Мерцедеса. Други двама също бяха откарани в Спешно отделение. Те са приети за наблюдение в Неврохирургично отделение.

КатастрофаКакто Haskovo.info писа, лек автомобил Опел се е спускал по булеварда и е опитал за завие наляво в посока кв. „Република“. В този момент откъм бившата цигарена фабрика е идвала Мерцедесът. Последвал е почти челен удар между двата автомобила, а Мерцедесът се е ударил и в стълб

Заради катастрофата движението през кръстовището беше силно затруднено. Автомобилите в посока към кв. „Орфей“ бяха отбивани по други маршрути.

Катастрофа

Трима в болница след жестока катастрофа на централно кръстовище в Хасково

МВР: Отнето предимство е причина за жестоката катастрофа с жертва в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кирето
Кирето
15.09.2022 15:48 15:48

Как се казва момчето някой знае ли?

Анонимен
Анонимен
15.09.2022 17:38 17:38
Отговор до  Кирето

Рашид Иса

Хасйовлия
Хасйовлия
18.09.2022 5:47 5:47

Гаранция и двамата са били с книжки

Back to top button