Любопитно

За лятото – „FLIRT“ с вълни и все толкова оригинална

Представянето на новата визия на ФлиртВ началото на лятото водка Флирт представи бутилка си с обновена визия. Тя е все така оригинална и разпознаваема, но вече е още по-предизвикателна. В долната си част бутилката е с вълнообразна структура.

Официално новата визия бе представена на стилно парти в елитен коктейл – бар. По-стилната и по-модерна обвивка на напитката е разработена от водещата дизайнерска агенция Just Blue. Представител от немското студио – Роман Ахлайтнер – беше специално поканен от „Флирт” да презентира проекта, разработван в продължение на половин година от неговия екип.

Промените върху цялостния дизайн на бутилката и етикета са били истинско предизвикателство за агенцията, разказва германецът: „Генерално задачата бе да се осъществят малки стъпки по дизайна, така че клиентът пак да си разпознае продукта. Този принцип се избира винаги тогава, когато един продукт функционира успешно на пазара. За нас като дизайнери това всъщност винаги е интересно предизвикателство, защото да се направи голяма крачка е много по-просто, отколкото един продукт да се промени само предпазливо, така да се каже в детайли. Затова при формата на бутилката ние вложихме много енергия в оформянето на структурата на стъклото в долната част на бутилката като вкарахме вълновидна структура, играеща ефектно със светлината. Преработихме деликатно логото и като резултат предадохме на цялата визия премиум-характер“.

Специален гост на коктейла бе и Херберт Вагнер, известен специалист в областта на производството на спиртни напитки от Австрия и дългогодишен консултант на FLIRT. Ето и неговото мнение за Флирт:
„При производството на водка Флирт не само се прилага най-модерна техника и ноу-хау, но и се придава особено значение на висококачественото жито, така че след многократна дестилация да се гарантира абсолютна чистота. Филтрира се три пъти с активен въглен, а накрая се смесва с деминерализирана изворна вода с точно определени технологични параметри. Резултатът е водка с особено приятен и характерен вкус, която оставя нежен и мек специфичен дъх след консумация“.

Експертите бяха единодушни:
„Съвсем ясно може да се каже, че този качествен продукт има силна връзка с клиентите и постоянно се приспособява към променящия се „лайфстайл“. По този начин е гарантирано, че водка Флирт ще продължи историята на своя успех и в бутилката с нов стил“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button