Спорт

24-часовото състезание с отбор на звездите се завръща на картинг писта Хасково

24-часово състезание за издръжливост ще стартира на 1 октомври в 12:30 часа на картинг писта „Хасково“.

„ЕКО 24 часа на България“ е част от Европейския картинг шампионат. България е домакин за трета поредна година.

Този път пилотите са над 230 от 14 нации, разпределени в 43 отбора. Предвидени са много емоции и изненади, а входът е свободен.

Отново ще има отбор на звездите, в който са включени най-добрият български състезател по мотоциклетизъм на писта и европейски шампион – Мартин Чой, волейболният национал и носител на световни, европейски и олимпийски купи – Евгени Иванов-Пушката, световната и европейска шампионка в планинското колоездене – Изабела Янкова, автовлогърът Иван Ванов, реалити звездата от „Ергенът“ – Виктор Стоянов, двукратният европейски шампион по дрифт – Александър Язов-Матрицата и младият картинг пилот – Калоян Върбицалиев.

Част от таксата за участие и лични дарения ще бъдат предоставени на малкия Гого от Хасково, който се нуждае от средства за своето лечение.

Haskovo.info припомня, че в края на май също имаше старт на състезанието в Хасково.

Български пилоти са сред най-бързите на 24-часовия старт в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button