Спорт

Танцьорите на Петя Милушева със златни медали от държавното първенство

МедалиститеСъс златни медали и шампионски титли за 2011 година се завърнаха танцьорите от Клуб по спортни танци „Хасково“ от провелото се в края на миналата седмица в София Държавно първенство по спортни тази І ранг.

Заложихме на представянето на Формейшън – програмите от стандартни и латиноамерикански танци, разказа треньорката Петя Милушева.

Композицията от стандартни танци е изградена по музика от филма „Кръстникът“ и включва Английски валс, Танго, Виенски валс, Фокстрот и Куикстеп, обясни тя.

ImageПо думите й многобройната публика в зала „Христо Ботев“ в столицата е посрещнала с огромни аплодисменти и композицията от латиноамерикански танци по музика от най – големите хитове на Майкъл Джаксън, включваща Самба, Ча-ча–ча, Румба, Пасо добле и Джайв.

Доброто представяне на танцьорите от КСТ „Хасково“ им дава правото да представят България на Европейските и Световните първенства за формейшън – програми. 

След кратка почивка всички състезателните двойки от клуба ще започнат подготовката си за участието си в празненствата по повод Деня на Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
P.K.
P.K.
11.07.2011 16:11 16:11

Браво на всички Вас !

златното2
златното2
21.07.2011 15:43 15:43

абе хора каква е тази наглост да се хвалят танцьори които са нямали конк*ренция та то нямало други формейшъни затова са със златен медал мнооого смешно поне да не пишат!

обичам танците
обичам танците
28.07.2011 13:32 13:32

то в царството на слепите и едноокия е цар
беше кичозно

Back to top button