Любопитно

Посланикът на Полша откри фотоизложба в Димитровград

Посланикът на Полша в България Н.Пр. д-р Мачей Шимански откри снощи своя фотографска изложба в Димитровград, съобщават от общината.

Той беше посрещнат от кмета Иво Димов. Посланикът сподели прекрасните си впечатления от чистотата на града и поздрави кмета за грижата, която полага за поддръжката му. Д-р Шимански изрази готовност да съдейства за осъществяване на контакти с полски град, с който да се обменят добри практики и културни проекти.

ИзложбаФотоизложбата „Птиците на България през очите на един поляк“ бе представена в Градска библиотека „Пеньо Пенев“, където дългогодишният дипломат разказа за любовта и интереса към орнитологията и фотографията. Посланикът бе представен от секретаря на община Димитровград Венета Колева, която подчерта, че снимането на птици е изключително трудна задача, но посланик Шимански е усвоил умението да улавя тяхната динамика.

ИзложбаИзложбата бе последвана от практическа работилница-презентация за птиците и начина им на снимане. Мачей Шимански демонстрира на присъстващите своите обективи и пособия. Посланик Мачей Шимански е учредител на Клуба на посланиците, които говорят български език.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.10.2022 11:58 11:58

Чистотата е в центъра на Димитровград другата част леш

Last edited 1 year ago by Анонимен
Back to top button