Хасково

Канят немски инвеститори в Хасковска област

Възможностите немски инвеститори да посетят Хасковска област и да се запознаят с терени и бивши предприятия, които биха могли да развият отново, са обсъдили на среща областният управител Минко Ангелов, заместникът му Мартин Узунов и главният управител на Германо-Българската индустриално-търговска камара д-р Митко Василев, съобщават от областната администрация.

Ангелов и Узунов са представили възможностите, които предлага регионът в различни отрасли на земеделието и сфери на търговията. Василев е казал, че е извършил със своя екип фирмени посещения в Харманли, където са разположени предприятия от винаро-лозарския бранш с добри показатели, които би било добре да участват със свои щандове в Дюселдорфския панаир.

Камарата е учредена на базата на двустранно споразумение между правителствата на Германия и България. Към момента тя е най-голямата двустранна търговска камара в България, в която членуват над 600 фирми и организации от различни браншове, представители както на големи, така и на малки и средни предприятия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button