Регион

Откриха 35 000 кутии цигари, скрити зад пакети захар

В камиона имало двойна стена35 000 кутии контрабандни цигари са открили митнически служители на граничен пункт „Капитан Петко войвода“.

За проверка е спрян бордови камион с търговищка регистрация, превозващ по документи 2 тона захар от Гърция за България и управляван 42-годишен жител на Куртово конаре. При огледа на товарното помещение по визуална преценка на митничарите вътрешният обем не е съответствал на външните габарити, което е възбудило подозрение.

Иззети са 35 000 кутии цигариПри детайлната проверка служителите на Митница Свиленград са открили двойна стена, прикриваща тайник с контрабандни цигари.

Зад фалшивата преграда са открити 70 мастербокса или 700 000 къса цигари без бандерол. За случая са информирани компетентните органи от сектор БОП – Хасково и Окръжна прокуратура Хасково за последваща реализация и разследване.

Превозното средство е задържано, а контрабандните цигари са иззети. Съставен е акт за нарушение на акцизното законодателство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
осведомен
осведомен
19.07.2011 14:26 14:26

Това са на другаря Иван Петров далаверите.

Анонимен
Анонимен
19.07.2011 21:53 21:53

НЕ СА НА КУКЕРА ИВАНУШКА ПЕТРОВ ИВАНОВ, НЯКОЙ НЕГОВ КОНК*РЕНТ Е ИЗГОРЯЛ. НА ИВАНУШКА ДАЛАВЕРАТА ПОНЕ ЗА СЕГА МИНАВА МЕТЪР.

Back to top button