Регион

Пак опашки на границата, австрийци пробвали да прекарат шестима

ГКПП Капитан АндреевоДвама австрийски граждани са задържани от Гранична полиция на пункта „Капитан Андреево“, съобщават от МВР.

Задържаните са съпруг и съпруга. Около 4 часа тази сутрин те пристигнали на границата на влизане в България. На задната седалка на автомобила им имало четири момчета на възраст от 2 до 14 години и момиче на 13 години. При проверката в предната част на багажника под куп от куфари и торби била открита и 22-годишна турска гражданка.

Всички пътуващи в автомобила са задържани, малолетните са настанени в помещение за майки с деца.

И днес трафикът през „Капитан Андреево“ е интензивен. Образуват се опашки от автомобили на гастарбайтери, пътуващи от Турция към западна Европа. От Гранична полиция препоръчват на пътуващите да използват алтернативен маршрут през ГКПП – Лесово и ГКПП – Малко Търново.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.07.2011 17:44 17:44

e tova sa evropeiciteeeeee deto im trepeiat tolkova

Анонимен
Анонимен
29.07.2011 17:47 17:47

Koito ne iska da chaka po opashkite na granicata da si stoi v kashti………

Анонимен
Анонимен
29.07.2011 23:04 23:04

kakvi avstriici.tova sa chisti turciiiiiiiii.kiurdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii prostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii……………………….

Back to top button