Регион

Правят фитнес площадки на открито в още 4 села

Площадки за стрийт-фитнес ще бъдат изградени в още 4 стамболовски села. За целта от общината вече обявиха обществена поръчка за доставката и монтажа на съоръженията.

Фитнес площадки на открито ще има в селата Долно Ботево, Голям извор, Малък извор и Кралево. Те ще са с площ малко над 54 кв. м.

Предвидена е ударопоглъщаща настилка, велоергометър, пътека за ходене, комбиниран уред за разтягане на кръста, уред за коремни мускули, пейка с облегалка и кошче за отпадъци.

Прогнозната стойност на поръчката е 50 000 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 1 декември.

Haskovo.info припомня, че през октомври от общината обявиха и поръчка за изграждане на фитнес площадки в селата Рабово, Пчелари и Светослав, както и за детска площадка в село Бял кладенец. Стойността й е отново 50 000 лв.

Три села с фитнес на открито, детска площадка за Бял кладенец

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
педаловрътко
педаловрътко
06.11.2022 18:10 18:10

браво, но кой ще ходи на фитнес в село. там хората се трудят от сутрин до вечер. по добре направете велоалей в хасково да си въртим педалите спокойно.

Back to top button