Спорт

Успешно представяне за „Мега спорт“ на Балканските игри

Успешно премина и последното за тази година състезание за хасковския клуб по аеробика „Мега спорт“ – „Балкански игри 2022“, които се проведоха в Истанбул, Турция.

Куп медали и отличия бяха завоювани. Във възрастова група 9-11 години, при индивидуалната надпревара, безапелационна балканска шампионка стана Магдалена Хаджиева. Тя заедно с нейните съотборнички – Анастасия Начева, Дия Параскова, Михаела Стоилова и Антония Благоева се изкачиха на най-високото стъпало на почетната стълбичка, благодарение на отлично изиграното групово изпълнение. Параскова, Хаджиева и Начева също показаха високо ниво с тяхното трио и завоюваха второ място.

АеробикаДругата тройка в състав: Габриела Колева, Ивайла Трендафилова и Галина Стоянова също се представиха блестящо и грабнаха бронза.

Много малко не достигна на Кирил Стратиев да се качи на почетната стълбичка в индивидуалната надпревара, но за сметка на това Стратиев и неговата партньорка Юлиана Балтова изиграха своята двойка безупречно, което ги направи балкански шампиони.

АеробикаВъв възрастова група 12-14 години Неда Запрянова се класира на пето място с красиво изпълнено съчетание. Двойката на Атанас Благоев и Мария Вълчева се класира на трето място, показвайки голям прогрес от последното състезание, а в индивидуалната надпревара доброто изпълнение на Благоев го направи балкански вицешампион.

Тройката на Мария Вълчева, Неда Запрянова и Стефани Лечева допусна грешка в изпълнението, което ги лиши от медал, но все пак доказаха, че са психически стабилни, изигравайки перфектно своята група заедно със състезателките от спортен клуб АМД, което ги отведе за пореден път на първото място.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button