Регион

Мащабна спецоперация на ГДБОП и в Харманли

Мащабна специализирана операция на ГДБОП е проведена днес съвместно с областните дирекции на МВР в Хасково, Разград и Търговище, съобщават от полицията. На територията на Хасковска област се е действало в Харманли.

Проверени са множество обекти, като е неутрализиран цех за производство на спортни облекла, носещи запазени търговски марки на световноизвестни компании. Иззети са шевни и щамповъчни машини и съоръжения, използвани в незаконното производство, както и множество спортни облекла – ментета.

АкцияДействията по разследването са проведени под надзора на Окръжна прокуратура – Търговище и е срещу организирана престъпна група. Разследването по случая продължава с разпити на свидетели, назначаване на експертизи и повдигане на обвинения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.11.2022 1:02 1:02

С такива чобански случаи ли се занимава ГДБОП !? С шивачи на дрехи? Бопаджии, кой ще хваща трафика на хероин през Капитан Андреево и всичката друга контрабанда? Срам и позор…

Back to top button