Хасково

15 сигнала за ден за проблеми с уличното осветление в Хасково

На 15 сигнала за проблеми с уличното осветление се отзова до следобедните часове екипът с вишката на община Хасково.

На адресите са подменяни основно изгорели лампи. Такъв беше случаят с улица „Петко Славейков“ зад Бизнесцентъра. За да се отстрани проблемът временно беше включено осветлението по улицата и нейни пресечки.

ЛампиНа места аварията е била свързана с изключване на осветлението. Такъв е бил случаят с улица „Добруджа“, за която често се подават сигнали за несветещи лампи. Haskovo.info припомня, че един от последните сигнали беше за тъмница по булевард „Освобождение“ от оранжевия мост в посока Първа поликлиника.

От общината вече подмениха уличното осветление по централните булеварди, квартал „Болярово“ и селата Гарваново, Въгларово и Клокотница. Предстои това да стане в Конуш, Козлец, Гълъбец, Големанци, Долно Големанци и Текето.

Изготвени са доклади за състоянието на уличното осветление в Хасково и останалите села.

Сигнализират за повредено улично осветление в Хасково

Подменят уличното осветление в 6 хасковски села

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Къде???
Къде???
17.11.2022 22:39 22:39

Къде ги подават тези сигнали. Някъде из нета има този телефон 038622020, но или никой не вдига или гласова поща. И никога нищо не става след подаден там сигнал. Та, къде ги подават тези сигнали?

Back to top button