Спорт

Таня Иванова и Гергана Павлова стартираха с победа в Марибор

Хасковлийката Таня Иванова и Гергана Павлова се класираха за втория кръг на двойки жени на международния турнир по бадминтон в Марибор (Словения).

Българките победиха в първия си двубой от надпреварата Алисия Хюн и Флориан Нури от Франция с 21:10, 16:21, 21:13 за 45 минути. Следващите им съпернички ще бъдат японките Хина Акехи и Сорано Йошикава, съобщава БНР.

Гергана Иванова отпадна на единично след поражение от Диеде Одийк от Нидерландия с 12:21, 16:21 за 30 минути.

На смесени двойки Таня Иванова и Пейо Бойчинов загубиха от Мин Цюан Фам и Каролин Раклос (Швейцария) с 13:21, 13:21 за 24 минути.

Нидерландецът с български паспорт Алекс Влаар не успя да премине квалификациите на смесени двойки, но се класира за втория кръг при мъжките дуети, след като с Денис Копен (Нидерландия) спечелиха срещу Миха Иванчич и Май Поболшай (Словения) с 18:21, 21:17, 21:16 за 46 минути.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button