Регион

Ремонтът на театъра в Димитровград е удължен, търсят нов доставчик на столове

По независещи от общината причини ремонтът на димитровградския театър „Апостол Карамитев“ е удължен до юли 2023 г. Дотогава от общината се надяват да намерят и нов доставчик на столове за културната институция.

Кметът Иво Димов обясни на пресконференция, че сегашната фирма е доставила на 27 септември столове, които не отговарят на изискванията в проведената поръчка. От общината са потърсили контакт с доставчика, за да намерят решение. От фирмата обаче са поискали да им се заплатят 140 000 лв. за столовете.

Градоначалникът се закани да прекрати договора и общината да обяви нова процедура за избор на изпълнител. От кметството очакват фирмата да заведе дело. Димов обаче е категоричен, че такива столове с плат и цип не би сложил в дома си, а какво остава в културна институция като театъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.11.2022 19:11 19:11

Явно не са платили на кмета под масата.

Back to top button