Регион

„Звездните момичета“ на Димитровград се сбогуват с концерт – бенефис

Звездните момичета„Звездните момичета“ на Димитровград Александрина Пенчева, Антония Петрова, Ася Иванова, Бояна Стоилова, Вера Драгиева, Добромира Георгиева, Елеонора Сталева и Ирен Трайчева ще се сбогуват със своята публика с концерт – бенефис.

Проявата ще се състои идния понеделник от 19:30 часа в театър „Апостол Карамитев“. Концертът ще премине под надслов „Краят – Началото“

„Звездните момичета“ са най-дълго просъществувалата в един и същ състав димитровградска вокална група. Създадена през 1999 г. от музикалния педагог, композитор, аранжор, носител на най-високото отличие на Съюза на музикалните и танцови дейци в България „Златна лира“ и от 2009 г.и  почетен гражданин на Димитровград Борис Вълканов.

На последния си концерт момичетата ще представят 14 песни. Пет от тях са на Борис Вълканов, а две – на сина му Петър Вълканов. Входът е свободен, уточняват организаторите.

15 фирми са дарили средства за осъществяване на концерта. За бенефиса „Краят – Начало“ напълно безвъзмездно работи и 12-членен постановъчен екип. Haskovo.info е медиен партньор на събитието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button