Външни публикации

Тези чанти ще бъдат най-модерни през 2023 г.

Навярно е нормално да се вълнуваме от това, кои ще са най-модерните дамски чанти за 2023 година. От обикновен моден аксесоар, те вече са със статут на незаменим изразител на нашия стил и индивидуалност. В дамския гардероб има поне дузина модели, различни по цвят,  форма, дизайн. За всеки повод и сезон, дамската чанта е готова да впечатлява и привлича погледите. Какво да очакваме обаче през следващите няколко сезона? Нека видим.

Кои ще са модните чанти на 2023 година?

Ако изтичащата 2022 бе подвластна на големите формати и размери на дамските чанти, следващите сезони определено ще са много по-рафинирани и в дизайна, и като пропорции. Връща се и елегантността на 90-те години, като тенденциите са в налагането на една своеобразна универсалност – можете да носите своята чанта през всеки сезон и по всеки повод. Забравете за чантите -преносители на аксесоари, те вече са достатъчно стилни и елегантни акценти на вашия стил на обличане. Затова и заслужават сериозно отношение. Ето към какво да се насочите пред идващите сезони:

Модели за работещите момичета

Ковид вече почти сигурно е в миналото и е време да се завърнем в офиса. „Обратно на работа“ е тенденция, която ще съпътства дамската мода през 2023 и чантите не правят никакво изключение. Сравнително обемни и в типичния бохо стил, те имат готовност не само да поберат нашите ежедневни и офис принадлежности, но и модни допълнения в стила като ръкавици, шалове или шапки. Вече стана дума за това, че можем да заложим на тях през всички сезони, така че ако имате някакви колебания за стила на своята чанта, просто заложете на достатъчното пространство.

ЧантиСреброто като избор на цвят

По всичко се оказва, че блясъкът няма да отсъства и този сезон, така че можете да насочите вниманието си към металическото „студено“ излъчване на благородния метал. Едва ли някога сте предполагали, че може да имате в гардероба си дамски чантички, които приличат повече на касичка или играчка, но е време да преосмислите вкуса си. Ще се съгласим, че предложенията в тази категория са по-скоро парти аксесоар и миниатюрни варианти на стандартната чанта. Но от друга страна, минималистичният външен вид позволява да комбинирате с нещо допълнително. Металикът може да се допълни с други естествени материи като кожа или плат, като резултатът нерядко надминава първоначалните ви планове.

Чанта в чантата

Ако това ви звучи малко откачено, това е защото наистина е шантаво. Комбинацията нормална – мини версия на определен модел се появява преди няколко седона и колкото и да е странно има своите верни почитатели. Дори сега, няколко години по-късно, част от  топ брандовете залагат на този „дует“ в своите прет-а-порте. Защо да се възползвате от недо? Миниатюрното копие спокойно може да влезе в ролята на портфейл или клъч, съхраняващ документи или мобилен телефон. Имате възможността да го ползвате отделно или в съчетание с „оригинала“, който е в стандартни размери и има достатъчно представителна визия да бъде новата ви официална чанта за сериозни поводи

Чантичка с горна дръжка

Решите ли да направите ревизия на своя дамски гардероб, ще откриете със сигурност модели чанти, които имат горна дръжка, независимо, че сме свикнали да ги носим на рамо. Е, след години тази мода очевидно се завръща. И специалистите съветват да се насочите към предложения в този стил. Горната дръжка позволява да носите чантата в ръка или да я ползвате като аксесоар, връзвайки висулка.

Tорбите

Назад към природата, назад към естествените материали! Ако сте почитател на материите, в които няма „намеса“ на човешка ръка или поне е минимална, това е вашия сезон. Избирайте принтове според настроението си.

Къде да търсим чантите на 2023?

В ССС вече ви очакват най-актуалните модели дамски чанти за следващите сезони. Можете да поръчате сайта или да закупите на място някой от физическите магазини на марката. Топ предложения на най-добрите модни брандове. Само сега, само за вашия стил.

Back to top button