Любопитно

Два концерта и работно ателие на фестивала на коледната и новогодишната песен

Седмото издание на Националния фестивал на коледната и новогодишната песен продължава в събота с два концерта и работно ателие в Хасково.

Haskovo.info припомня, че уникалното събитие беше официално открито снощи в Младежкия център. Днес във втория фестивален концерт се представиха Младежка формация „Бурденис“ – Свиленград, Детски хор „Орфей“ – Хасково, Хор на варненските момчета и младежи, Смесен хор „Севтополис“ – Казанлък.

ФестивалВ Младежкия център от 15 до 16:30 часа ще се проведе работно ателие с Милена Добрева за разучаване на двете общи песни: „Грейнала звезда в простора“ и „Carol of the bells“.

ФестивалВ третия концерт от 18:30 часа ще участват Хор на пловдивските младежи „Ст. Благоева“ – Пловдив, Детски хор „Милка Стоева“ – Бургас, „Ave musica“ – София и Вокален ансамбъл „Фортисимо“ – Бургас.

Традиционно четвъртият фестивален концерт „С песни край елхата“ ще е в неделя в 10:30 часа.

Националният фестивал на коледната и новогодишната песен тръгна с благотворителна кауза

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button