Любопитно

Семейни концерти и Софи Маринова за празника на Хасково

Дни на Хасково 2011Седмица преди началото на празничните дни на Хасково из града бяха разлепени афиши с програмата. Празниците започват в понеделник на 5 септември с куклен театър и завършват с традиционното вече състезание на писта „Хасково“ – затворен маршрут в кв. „Орфей“.

Основна част от празничната програма традиционно са вечерните концерти на площад „Свобода“ и площадка „Спартак“. На площада са предимно фолклорните оркестри, а на площадката – поп и поп фолк.

Сред гостите на Хасково ще бъдат две семейства – Ваня Костова със сина си Боян и Силвия Кацарова с дъщеря си Теди. В Деня на града – 8 септември на пл. „Спартак“ ще видим Deep Zone Project и Софи Маринова и Устата.

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ДНИТЕ НА ХАСКОВО ВИЖТЕ ТУК

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
roony
roony
30.08.2011 18:11 18:11

ujasss po tapa programa nqma .sofi marinova 6te pee na praznika na haskovo. na praznika na haskovo sofi marinova 6te pee.ujass nqmam dumi ,dumi nqmam .

ttt
ttt
31.08.2011 9:09 9:09

на връх рождество на божията майка ние ще слушаме Софка…..просто без коментар
бива цигания бива, ама чак толкова….
но от ужунджовски циганин какво да очакваш

petq
petq
31.08.2011 10:00 10:00

жалко подобие на минали години ,но вече чалгата надделява, няма въображение, чалга, чалга, чалга , никой не го интерисува какво вълнува хората , само ниски страсти…..

Тити
Тити
31.08.2011 12:50 12:50

А някой знае ли ще има ли пак цигански сергии на Ямача и люлки за децата. Уж миналата година казаха, че ще е за последно, сега не съм разбрал тази година как ще е. Заради децата се интересувам

Back to top button