Хасково

Кампания събира средства за лечението на малкия Цеци от Хасково

Благотворителна кампания събира средства за лечението на 2-годишния Цеци от Хасково.

Специалистите имат съмнения за много рядка форма на епилепсия. Направени са изследвания в клиника в Турция. Предстоят нови консултации.

ЗовДотук разходите за пътуването и изследванията в болницата и хотела на семейството са стрували 6 000 лв., отделно лекарствата за този месец на Цецко са около 700 лв. Сумата, която семейството трябва да подготви за предстоящите си консултации е приблизително 40 000 евро, което е непосилно за тях. Всеки един от прегледите на Цеци с включени престой в болница и хотел ще е на стойност около 10 000 евро.

Въпреки трудностите семейството е изпълнено с надежда. „Знаем, че времената са трудни за всички, но молим който има възможност да помогне с колкото може. Мечтаем да видим малкия слънчев Цветан здрав – да расте нормално, наравно с другите деца“, призовават за помощ неговите родители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Атанасов
Атанасов
23.12.2022 10:30 10:30

Моля ако може и смс да публикувате

Back to top button