Спорт

19 клуба номинираха най-добрите си състезатели за „Спортист на годината“

19 хасковски клуба номинираха своите най-добри състезатели за Спортист на 2022 година, съобщават от общината. Става въпрос за 14 вида спорт.

Призът „Спортист на годината“ се връчва в категориите: „10-те най-добри при юноши и девойки“ с номинирани 30 спортисти, „10-те най-добри при мъже и жени“ – 18 номинирани, „Отбор на годината при юноши и девойки“ – 9 номинирани, „Отбор на годината при мъже и жени“ – 3 номинирани, „Треньор на годината“ – 10 номинирани.

Най-добрите спортисти на Хасково се определят чрез гласуване на представителите на Общински съвет – Хасково, медиите и Министерството на младежта и спорта.

Срокът за гласуване е до 11 януари. Комисия, назначена от кмета ще обобщи резултатите. Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в края януари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button