Любопитно

Награждават победителите от фотоконкурса „Хасково – светла коледна приказка“

Победителите във фотоконкурса „Хасково – светла коледна приказка“ ще бъдат наградени на 11 януари, съобщават от общината.

25 автори с общо 61 фотографии се включиха в надпреварата, която имаше за цел да покаже празничните светлини в домовете, градините, офисите.

Публиката в социалните мрежи – фейсбук и инстаграм, вече определи своите фаворити. С най-много реакции наградата за любима снимка на потребителите на фейсбук печели Коледната елха на 8 Б клас в ПГДС „Цар Иван Асен II. Втората награда на публиката за най-много реакции в инстаграм е за Шукри Юсуф и снимката „Коледни светлини“.

Журито на конкурса в състав фотографите Славян Костов, Калина Петрова и Павел Данев определи носителите на останалите награди в конкурса: Най-красива украса на коледно дърво, Най-красива украса на градина или двор, Най-красива украса на сграда – офис, търговски обект, обществена сграда, Награда за най-емоционална коледна снимка, Награда за Коледен домашен любимец, Наградата на Дядо Коледа,
Голямата награда на журито, Наградата на Кмета на Община Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жожоба
Жожоба
09.01.2023 15:34 15:34

Елхата на паркета ли е спечелила първата награда за украса, дето и връх няма даже?

Анонимен
Анонимен
10.01.2023 12:08 12:08
Отговор до  Жожоба

Да
Разочароващо

Back to top button