Хасково

Българо-турски бизнес срещи обсъдиха в областната администрация

Провеждането на бизнес срещи обсъдиха заместник-областният управител на Хасково Мартин Узунов и председателят на Борда на Одринската търговско-промишлена палата Сезай Ирмак.

Срещата се състоя в Областна администрация – Хасково. В нея участваха още Емре Алп – председател на Общото събрание на Одринска ТПП, Юнус Сак – вицепрезидент на Борда на Одринска ТПП, Суат Булут – вицепрезидент на Общото събрание на Одринска ТПП, Мустафа Йълмаз – член на Борда на Одринска ТПП, Елиф Ярдимчи – директор ЕС и международни отношения Одринска ТПП, съобщават от областната администрация.

СрещаМартин Узунов каза на делегатите, че областната администрация е готова за сътрудничество с Одринската търговско-промишлена палата. Той акцентира на това, че работи успешно с Хасковската търговско-промишлена палата и неведнъж са организирани мероприятия в полза на бизнеса.

Елиф Ярдимчи сподели, че би било добра идея да се организират съвместни срещи с културна, туристическа или икономическа насоченост с представители на бизнеса от Одрин и трите области – Хасково, Пазарджик и Смолян. Узунов изрази съгласие да се подновяват срещите с бизнеса и заяви, че е готов да сътрудничи за организирането им.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button