Хасково

Мерцедес се блъсна в стълб и преграда, спря уличното осветление на булевард

Лек автомобил Мерцедес се блъсна в стълб и ограда на бул. „Васил Левски“ в Хасково тази вечер и стана причина за спиране на уличното осветление, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Инцидентът е станал около 20:30 часа. Колата е идвала от кръговото кръстовище на ул. „Ком“ и е свила по булеварда в посока към ул. „Дунав“.

Автомобилът поднесъл и се ударил в стълб и преградата между двете платна на булеварда.

В колата са пътували млади момичета. Те не са пострадали сериозно.

При удара в стълба е прекъснато осветлението на бул. „Васил Левски“ от ул. „Ком“ до ул. „Дунав“. Предстои аварийните екипи да започнат работа по отстраняването на повредата.

Движението в платното на удара беше спряно от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
4х4
4х4
16.01.2023 22:41 22:41

Поредното самозавиване на кола със задно предаване

Иван
Иван
17.01.2023 0:13 0:13

Като са почнали уличното осветление да минат и на кирил и методий да го оправят че от мвсвц половината улица е тъмна и ще пострада някой изкачат между колите

Бай Иван
Бай Иван
17.01.2023 13:57 13:57

Не е чудно, че зачестиха катастрофите на тази улица, кара се като на рали! Време е общината да помисли за легнали полицаи, или нещо друго за убиване на скоростта, че полицията никаква я няма!

Back to top button