Хасково

Свободни места за учител и заместник-директор в Хасковска област

Нови свободни работни места в училищата в Хасковска област обявиха от Регионалното управление на образованието.

Заместник-директор по учебната дейност се търси в хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“. Мястото е свободно до 31 януари. От портиер имат нужда в ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“.

Място за учител по професионална подготовка – Хранително-вкусова промишленост има в димитровградското ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Обявата е валидна до 31 януари. До 30 януари пък е в сила заявката за образователен медиатор в НУ „Захари Стоянов“ в Любимец.

Свободно място за оперативен дежурен има във Военното окръжие в Хасково. Кандидатстването е до 3 февруари. Заплатата е 780 лв., като се увеличава с процент за трудов стаж и работа в Министерството на отбраната. Предвидени са пари за храна и представително облекло.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Учител
Учител
29.01.2023 13:03 13:03

Другата братовчедка на Павлитова ще я назначат в рилски

някой си
някой си
29.01.2023 15:28 15:28
Отговор до  Учител

Е па те от кумгейтове и семейни назначавания горкият Хасково затова е напоследно място икономически..От кол и въже желаещи за учители много ,но качество 0 жалко за децата.

кол и въже учители ,но

Бивша учителка
Бивша учителка
16.02.2023 23:11 23:11
Отговор до  някой си

Ами, как си мислите, че стават тези неща?!!! „Докато нямаш вуйчо владика, не можеш да станеш поп“. По същия начин една колежка от Харманлийската гимназия казваше на директорите, че тя ще се пенсионира, когато назначат дъщеря ѝ на нейното място. Аз бях пречка, защото 9 години работих в тази гимназия по руски език и музика. За да ѝ освободят пътя се наложи да съкратят мен. Но Бог вижда и ще им го върне!

Безпартиен
Безпартиен
29.01.2023 19:56 19:56

Гледате ли новините?
Само се плюят,и ни казват кой какво направил,и за тях да гласуваме.
Пак същите лица,а ново начало.

Back to top button