Регион

Национален конкурс отличи учителка в Харманли

Рени Георгиева, учителка в детската градина „Ален Мак“ в Харманли е сред отличените в 6-ия Национален конкурс за STEM науки в България.

Тя е класирана като национален победител в категория STEM AMBASSADOR – детски градини. Наградата ще й бъде връчена по време на третата Национална конференция „SMART STEM Образование и иновации“, която ще се проведе през април.

Статията на Георгиева „Go-pets“ е одобрена за публикация в списание „STEM ОБРАЗОВАНИЕ, ИНОВАЦИИ И ЗНАНИЕ“. Там ще бъдат поместени и разработки на учителите Мария Карабалиева от НУ „Алеко Константинов“ – Харманли, Петя Желязова и Анита Иванова от ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград, Милена Димова от ОУ „Пенчо Славейков“ – Димитровград, Дияна Славова от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ – Хасково.

Близо 1 300 участваха в националния конкурс. STEM проектите на ученици са 255, на учители – 122, съобщават организаторите от EduTechFlag , които създават и подпомагат приложението на интелигентни и съвременни практики в образованието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button