Спорт

Георги завърши пети на турнира в Хърватия

21-годишният талант Георги Иванов завърши на престижното пето място на турнира Гран при в Загреб (Хърватия), първи рейтингов за годината, съобщават от федерацията по борба.

В малкия финал при 125-килограмовите на свободния стил представителят на димитровградската школа загуби от опитния поляк Роберт Баран с туш в 2,45 мин. В актива си 30-годишният му съперник има сребро от световната купа през 2020-а и два път е втори в Европа.

Иванов за първи път участва на подобен форум и остана в подножието на отличията. В кариерата си той има бронз от европейското до 20 г. през 2022 г.

Само преди две седмици младокът стана шампион на България, като преодоля конкуренцията на азера Умар Исраилов и осетинеца Ален Хубулов. Георги е спортист на 2022 г. в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button