Любопитно

9 двойки си казаха „Да“ на Св. Валентин в Хасково и Димитровград

7 двойки в Хасково и 2 в Димитровград сключиха безплатно граждански брак в Деня на влюбените.

Сред първите, които си казаха „Да“ в Хасково бяха Иван и Радостина Генови. Те са заедно от 16 г., като казват, че любовта ги свързва все повече с времето. Иван е избрал сватбата да бъде в Деня на влюбените и Трифон Зарезан. Техни кумове са Пенка и Георги Маркови.

СватбиВлюбената двойка беше бракосъчетана от кмета Станислав Дечев. За всички двойки днес има подаръци от общината.

48 са сватбите в Хасково от началото на годината. През миналата година те са 500.

СватбиСред младоженците в Димитровград бяха Дайна и Виктор Костови, които си казаха „Да“ пред кумовете и секретаря на общината Венета Колева. Те получиха бутилка вино, поздравителен адрес, питка и специална хореография върху песента на Орлин Горанов „Цветя от моята душа“ изпълнена от Жаклин от денс център „Галаксико“, съобщават от общината.

СватбиПо инициатива на кмета на общината Иво Димов бракосъчетанията са безплатни, когато са сключени в Деня на влюбените – 14 февруари или Деня на християнското семейство – 21 ноември. Инициативата се осъществява за осма поредна година и е предпочитана от младите двойки заради символиката на деня.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
14.02.2023 22:01 22:01

Браво на двойката от Димитровград. Много са елегантни и двамата!

Back to top button