Хасково

Прокурори и следователи изпращат 450 одеяла на пострадалите в Турция

За 3 дни прокурори, следователи и съдебни служители от Хасково и страната събраха 17 000 лв. в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция.

С парите вече са купени 450 вълнени одеяла от български производител. Те са съобразени с актуалните нужди на хората в опустошените райони. Днес дарението заминава с микробус за Одрин, откъдето утре ще поеме към пострадалите хора, съобщи Тошо Динков, завеждащ Окръжен следствен отдел и член на Камарата на следователите в България.

ДарениеПродължава събирането на дарения, като следващата пратка ще е за Турция и Сирия. „Това е наш дълг“, каза Зорница Проданова, която е заместник-районен прокурор на Хасково и член на Асоциацията на прокурорите в България. Тя допълни, че човечността и съпричастността нямат граници.

Прокурорите и следователите и преди са участвали в благотворителни кампания за болнични заведения и за Украйна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Нани
Нани
15.02.2023 15:04 15:04

Браво !

Back to top button