Хасково

Хасковлия със златна купа от олимпиада по английски и награда от кмета

Носителят на Златната купа на Международната олимпиада по английски език между България и Литва Карлос Мерлет получи днес награда от кмета на Хасково Станислав Дечев, съобщават от общината.

Ученикът от ОУ „Св. Климент Охридски“ спечели първото място на престижния международен езиков форум на KINGS BULGARIA в пряк двубой със своите връстници от Литва. Карлос е едно от седемте уникални деца от цялата страна, прославили България и своя роден град Хасково на Международната олимпиада с неоспоримите си знания по английски език.

НаградаДни преди форума кметът поздрави Карлос за класирането му за финалите на състезанието. Днес, вече в качеството си на шампион, ученикът гостува на градоначалника заедно с дамите, които имат най-сериозни заслуги за неговия успех: майка му Галина Атанасова, преподавателката по английски език Олга Милчева, Марина Аладжова и директорът на училището Гинка Райчева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Въх
Въх
15.02.2023 19:37 19:37

Много важно знаел английски. Глупавите постижения не заслужават награди.

Elton
Elton
23.02.2023 15:43 15:43
Отговор до  Въх

Наистина „знаенето“ на английски не е кой знае какво постижение, защото всеки тъпак може да се справи с него, ако му се наложи. Овладяването му обаче не е толкова лесно начинание.

Европеец
Европеец
03.03.2023 6:37 6:37
Отговор до  Elton

То и знанието на лиохавия бг език не е кои знае колко важен. По – добре изобщо да не се преподава. Тук с руски и турски се оправяш спокойно !

Last edited 1 year ago by Европеец
Галена
Галена
15.02.2023 21:13 21:13

Поздравления за Карлос!Да е жив и здрав и много успехи да има и занапред!

Back to top button