Хасково

Сигнал за опасна детска площадка в Хасково

Сигнал за опасна детска площадка в Хасково изпратиха читатели на Haskovo.info.

Тя се намира под заведението в парк „Ямача“. „Ъглите на настилката са изключително опасни, децата ни се спъват там и падат“, се казва в сигнала. Родителите настояват площадката да бъде ремонтирана.

Детски площадкиHaskovo.info припомня, че през януари от общината обявиха обществена поръчка за ремонт на 84 детски площадки. Те бяха огледани от експерти и за всяка са предписани мерки.

Документи са подали 3 фирми, като предстои да бъде избран победител. Прогнозната стойност на ремонтите е 250 000 лв. без ДДС, а работата трябва да приключи до 1 година.

Предстои ремонт на 84 детски площадки в община Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мария
Мария
16.02.2023 17:36 17:36

Знаете ли , днес ми казаха една легенда , която е абсолютна истина. Много нашенци ходели в Бали , за да правят религиозни ритуали и мас там. Те се молели за техни близки , ама и насочвали негативна енергия към други хора. Това било предпоставка да ядосат местните Богове . Ако се почувствате физически зле след такъв ритуал , казват че същия човек ще си отиде от този свят след няколко години и никой няма да може да го спаси. Трябвало пълно разкаяние и прошка да получи , ама……. Затова сме хора , за да мислим

Макаренко
Макаренко
17.02.2023 11:56 11:56
Отговор до  Мария

Лекувай се, Мария! Дано не е късно!

психодиспансер
психодиспансер
22.02.2023 16:36 16:36
Отговор до  Макаренко

Късно е, уви

Back to top button