Хасково

Запознаха хасковски ученици с пътя на зависимостите

Открит урок по темата със зависимостите имаха днес ученици от хасковската Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“, съобщават от Хасковския окръжен съд, по чиято образователна програма се провежда събитието.

Какво не знаем за зависимостите отговаряше психологът от Държавната психиатрична болница в София Красимир Иванов. В днешната дискусията участваха съдия Милена Петева и секретарят на МКБППМН Юлия Динкова. Те дефинираха на учениците с примери постъпки, извършвани от увлечение и лекомислие и последиците от употребата на наркотични вещества.

УрокКое и какво ни прави зависими, наистина ли съм готин, когато употребявам наркотични вещества и какъв е пътят на зависимостите бяха част от въпросите, които гимназистите дискутираха с психолога Красимир Иванов.

УрокHaskovo.info припомня, че вчера подобна среща се проведе с ученици от ПГТ „Александър Паскалев“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button