Регион

Борисов от Любимец: Лъснаха лъжите, че сме стабилни финансово и нямаме проблем с мигрантите

„Две лъжи лъснаха вчера – че страната е стабилна финансово и че няма проблем с мигрантите. Заради Петков, Василев и Рашков ни спряха за еврото и Шенген“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти в Любимец.

„Ние направихме така че България да бъде давана за пример за нулева миграция и пример за етническа толерантност. В същото време каналите, които разтвориха Бойко Рашков и Промяната доведоха до това да стане ад по шосетата в България“, посочи Борисов.

ГЕРБПо неговите думи ГЕРБ е партията, на която САЩ и Европа разчитат да задържи България стабилна и в евроатлантическата общност. „Когато Петков и всички останали ги беше страх, ние свършихме работа и за Северна Македония и за реална помощ за Украйна“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Борисов се закани повече да не допускат да нападат партията с лъжи. „По време на правителството на ПП, ДБ и БСП вземаха от джоба на хората по 1 лев за всеки литър бензин и нафта. Били са или корумпирани или некадърни – хората да решат!“, категоричен е Борисов.

Според него всички партийни лидери носят отговорност, че не са успели да съставят правителство. „На втори април имаме една задача – да бием с толкова много, че да можем да съставим редовно правителство. Трябва да сме първи, защото хората очакват това безвремие да спре“, каза пред партийния актив Борисов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Rockrider
Rockrider
18.02.2023 16:29 16:29

За еврото зависим само от себе си. На практика сме във валутен борд и всеки напечатан лев е обезпечен с евро в БНБ. Ние отдавна сме в евро зоната, чисто технически на банкнотите пише лев, вместо евро. И ако Бойчето, докато държеше властта беше подготвило и приело нужните законодателни промени, то отдавна щяхме да работим директно с евро.

Нулевата миграция всички я знаем. Просто да преди 1-2 години мигрантите се прекарваха безконтролно през територията на България. То това същото като корупцията – ако не я търсим, значи не съществува.

Бате, това с нафтата… Добре, че беше Марешки, че да свали 50-60 ст. от цената на картела, който изградихте с помощта на държавата. Сега демагогии си измисляте. Аман бе!

Очакваме провалените политици да спрат да се самозалъгват, че са някакъв фактор и да изчезнат от пространството. Със стари kуpви нов бардак не се прави!

Нани
Нани
18.02.2023 17:46 17:46
Отговор до  Rockrider

Ами като не ни отърва Б.Борисов и неговата далновидност, тогава нека направим пак нови „бардаци“ с неопитни и провалящи се политици. И да се чудим и тюхкаме отново, откъде ни дойде. Успех на партия Герб !

Мирослав минев
Мирослав минев
18.02.2023 22:55 22:55

Палячо ! Скоро чакам новините за д . Добрев .

Back to top button