Хасково

Жители на квартал „Бадема“: През ден нямаме вода заради аварии

За чести ВиК аварии в хасковския квартал „Бадема“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Днес живеещите в района между блокове 2 и 4 цял ден са без вода. Преди ден два положението било същото. Хората настояват да се вземат мерки, защото в противен случай са готови на протести.

От ВиК обясниха, че наскоро е имало голям теч от спукан водопровод в квартала. Тръбата била ремонтирана, но днес отново протекла. Аварията вече била отстранена и водата пусната.

Проблем днес имало и с водоснабдяването на района около автогарата. Екипът работеше по водопровода на булевард „Васил Левски“, като в следобедните часове аварията беше отстранена и водоснабдяването възстановено.

По-късно жители на квартал „Бадема“ съобщиха за нова авария до 34 блок. Хората се притесняват, че няма да имат вода и вечерта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕКС катаджия.
ЕКС катаджия.
21.02.2023 16:27 16:27

Ами ВЪЗДУХА който излиза от чешмите след пускане на водата и побърква ВОДОМЕРИТЕ от въртене,кой ще го плаща аъъъ?

Анонимен
Анонимен
21.02.2023 19:22 19:22

KR

Някой си
Някой си
21.02.2023 21:13 21:13

То да е само в Бадема,проблема с водата в Хасково е голям,но ВИК не прави нищо за подобряване на качеството на услугата.

Анонимен
Анонимен
04.03.2023 20:36 20:36
Отговор до  Някой си

Прави вдига цената на водата която вече е 4.70 в тяхна полза, и другото което е почти всеки месец плащаме кубици вода която не сме изразходвали,така показвал главния водомер. Не намерили някой комшия и неговата вода е разхвърлена на тези които са ги намерили в къщи. А после когато намерят комшията той пак я плаща. Ето това е ВиК Хасково.

Back to top button