Спорт

Григор Димитров с първа победа в Марсилия

14 години след дебюта си Григор Димитров най-после спечели мач на АТР турнира в Марсилия. Първата ракета на България помете за 65 минути Хайс Брауер с 6:3, 6:2 и достигна четвъртфиналите на надпреварата, съобщават от федерацията по тенис.

Нидерландецът, който миналата седмица игра четвъртфинал на АТР500 турнира в Ротердам, бе укротен бързо с пробив за 3:1. Григор отрази и двете възможности за връщането му (включително при 30:40 на свой сервис в деветия гейм) и с три мощни сервиса поред затвори частта.

Брауер спечели подаването си за начало на втория сет, но бързо свали гарда. Пет аса, един от тях на втори сервис, оформиха набързо победата на хасковлията.

На четвъртфинала в петък Григор среща непредсказуемия Александър Бублик, от когото има две загуби от четири мача, но пък спечели последните две срещи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button