Хасково

Над 200 свободни работни места в Хасковска област

Над 200 свободни работни места са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят 20 шофьори на товарни автомобили за международни превози, 20 работници на електрически тъкачен стан за производство на конци, пласьор на безалкохолни и алкохолни напитки, три камериерки, рецепционист на хотел, двама машинни оператори за тъкане на текстил, 10 продавачи, шофьор на лекотоварен автомобил за транспорт и обслужване на химически тоалетни, склададжия, шофьор на товарен автомобил, четирима сервитьори, двама шофьори на лекотоварен автомобил за разнасяне на кулинарна продукция, двама техници за поддръжка на кабелна мрежа, двама монтажници на хладилни и климатични инсталации.

Има места още за петима готвачи, четирима помощници в кухня, работник в кухня, офис асистент, началник на склад, машинен оператор в производството на макаронени изделия, шлосер, четирима шивачи, шофьор на лекотоварен автомобил, монтажник на метални конструкции, служител на бензиностанция, трима чистачи, общ работник, машинен оператор за бутилиране, шестима машинни оператори за опаковане, шестима водачи на мотокар, шестима лаборанти, автотенекеджия, санитар, крояч, помощник-възпитател, учител, осветител, сценичен работник, ръководител на постановъчна част, барман, счетоводител.

В Димитровград имат нужда от трима товарачи, 11 монтажници на автомобилни кабелни инсталации, двама бетонджии, склададжия, трима в производството на кожа, двама шивачи, трима работници в кухня, заварчик на 1 200 лв. заплата, монтьор на металообработващи машини на 1 200 лв., лаборант, апаратчик на химически процеси, стругар на 1 200 лв., шлосер на 1 000 лв., общ работник, градинар на 800 лв., трима машинни оператори на металообработващи машини, счетоводител на 1 200 лв., инженер конструктор на 1 500 лв., експерт в продажбите, двама лекари в първичната медицинска помощ.

В Харманли местата са за трима продавачи, 14 домашни санитари, които да полагат грижа за възрастни хора, общ работник, касиер, сервитьор, камериерка, личен асистент, две медицински сестри за домашни грижи.

В Свиленград се търсят навивач на подвижни макари, застрахователен агент, шофьор на товарен автомобил за международни превози на 3 000 лв., 10 машинни оператори, строителен работник, трима началници на смяна, главен касиер в банка, инспектор на играта в казино.

В Ивайловград има места за трима обслужващи работници в промишленото производство, общ работник в промишлеността, двама работници в смесено стопанство, четирима копачи в кариери, счетоводител на 1 300 лв. В Симеоновград имат нужда от лесозащитник, трима шивачи, а в Любимец от двама продавачи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гюлмаз
Гюлмаз
26.02.2023 12:24 12:24

РАБОТНИ МЕСТА ЗА БЕЗРАБОТНИ ! КЪДЕТО И ДА ПОПИТАШ – НИЩО ! ПЪЛНА ЛЪЖА !

Back to top button