Любопитно

Колите на Гугъл ще снимат в Хасково, Харманли и Свиленград

Колите на „Гугъл“ и тази година ще снимат на територията на Хасковска област.

Специалните автомобили ще заснемат улиците в Хасково, Харманли и Свиленград. Това ще става в период от март до септември.

КолиТази година обиколката на Google Street View започва на 2 март и ще обхване над 50 населени места в страната. Целта е да се осъвременят изображенията в приложението Google Maps.

КолиGoogle акцентира на защита на поверителността. Преди публикуването на събраните изображения, те се обработват със специална технология, която замъглява лицата на хората и регистрационните табели на автомобили, така че да не могат да бъдат идентифицирани.

Street View предлага допълнителна функция за замъгляване на изображения (на лица, коли, къщи и т.н.), която може да бъде заявена чрез натискане на бутона „Съобщете за проблем“ в долния десен ъгъл на всяко изображение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button