Хасково

ДПС ще се бори на изборите за два мандата от Хасково

Водачът на листата на ДПС Сезгин Мехмед очаква партията да спечели минимум два мандата в 29 МИР – Хасково на изборите за народни представители на 2 април. Днес от движението подадоха документи за регистрация на кандидатската си листа в РИК – Хасково.

„Намираме се на прага на поредните ненужни предсрочни парламентарни избори. Никога не сме изпускали ритъма и темпото, били сме готови и затова днес нямаме промяна в листата. ДПС винаги е готова за избори“, каза Мехмед.

ДПС
Сезгин Мехмед

Според него по-различното в тази кампания са кризите, които се задълбочават – икономическата и политическата криза. „В трудни и сложни времена начело на държавата е идвала ДПС. Затова се надяваме избирателят да оцени онова което ДПС е направила през трудния и сложен преход в държавата и този път да ни подреди така в парламента, че да застанем с достойнство рамо до рамо с всички, които са там. А не както беше в изминалите няколко парламента – да ни е срам, че заставаме рамо до рамо с така наречените шарлатани“, каза още Мехмед, който беше депутат от Хасково в последните народни събрания.

ДПСПо неговите думи основният проблем е липсата на диалог между партиите. Според Сезгин Мехмед чрез диалога може да се реши политическата криза в България, което да даде основата за преодоляване на всички останали кризи.

Кандидатската листа на ДПС

1. Сезгин Юсеин Мехмед

2. Мюмюн Сали Мюмюн

3. Мехмед Лятиф Шакир

4. Серкант Сейхан Сейдамед

5. Йозджан Расим Мехмед

6. Ахмед Юксел Ахмед

7. Сание Рамадан Иса

8. Емине Адем Юнуз

9. Севджан Керим Иляз

10. Мухлис Фариз Сербест

11. Иса Салихов Делиимамов

12. Себахтин Шакир Халил

13. Дуйгу Сюлейманова Салиева

14. Симеон Петев Ангелов

15. Селин Севди Мехмедова

16. Братан Юлиев Шекеров

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фифа
Фифа
28.02.2023 18:07 18:07

Много мангали ….

Наблюдател
Наблюдател
01.03.2023 14:13 14:13

Нищо чудно и три да са, зависи как ще си ги разпределят с гербарите, само да не се скарат за 1-2 депутата повече и да издадат заверата с хартиените бюлетини

Back to top button