Хасково

Бременната жена и военният са качили мигрантите от Любимец

39-годишната бременна жена, 40-годишният ефрейтор от поделение в Пловдив и 25-годишният мъж са качили нелегалните мигранти от района на Любимец, като е трябвало да ги превозят с кола до София, съобщават от прокуратурата.

Както Haskovo.info писа, жената и 25-годишният превозвали четирима мигранти, а пред тях като пилотна кола се е движил автомобил, шофиран от военния. На 10 март около 17 часа те са спрени за проверка в района на Хасково, когато са и задържани.

Същият ден по-младият мъж е превозвал други четирима сирийци от Любимец до София, но колата му се развалила и той ги оставил на Кенана в Хасково.

Осемте сирийци са преминали нелегално през „зелена“ граница с Турция.

Двамата каналджии са задържани под стража от съда, а жената, която е бременна в седмия месец е с парична гаранция в размер на 5 000 лв.

Заловиха бременна жена и военен да превозват нелегални мигранти край Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Цеко
Цеко
14.03.2023 15:14 15:14

Кой е тоя вонен някой знае?

реалис
реалис
14.03.2023 20:30 20:30

това е защото военните цял ден БЕЗДЕИСТВАТ вместо да охраняват границата и други подобни . в днешно време смисъла на живота на българските военни са 20 заплати и тъпата им пенсия

Жеката
Жеката
15.03.2023 10:11 10:11
Отговор до  реалис

Ами като е толкова лесно и просто,защо и ти не стана военен! Защото не ставаш, не са те взели и сега само дрънкаш глупости,вкъщи на диванчето на топличко “ Реалис“. Дребна душица си ти злобна и тъпа като майка ти.

Back to top button