Външни публикации

Коластра и Зелена енергия Аквасорс ще ви помогнат да се преборите с пролетната умора

Ключът към доброто здраве е здравословното хранене и физическата активност. Много често едно от двете се оказва недостатъчно пълноценно поради различни причини. Но дори и когато успявате да се храните добре и движите достатъчно, суперхраните на Аквасорс могат да ви подкрепят във вашата мисия „здраве”.

Коластра и Зелена енергия са сред най-популярните продукти на Аквасорс. Много често те се приемат заедно, защото работят в идеална синергия помежду си.

Зелена енергия е впечатляваща комбинация от Органични водорасли, Органична спирулина и Органична люцерна. Тези три натурални съставки могат да променят ежедневието ви, като ви направят по-енергични, по-силни и по-продуктивни.

Коластра КолАктив 3 пък ви носи така наречения „пасивен имунитет”. Всички съставки в нея помагат на тялото ви само да изгради по-силна имунна система. Не ви дават временен тласък, а стимулират организма ви да повиши своята устойчивост по напълно естествен начин.

Ако искате да се подготвите за смяната на сезоните и да избегнете характерната за пролетта умора и спад в имунитета, включете в рутината си Colactive 3 и Green energy Aquasource.

КолАктив 3 Коластра плюс

Много хора боледуват често и свикват да използват антибиотици при всяко боледуване. Това обаче е сигурен начин да се окажете в един омагьосан кръг – имунната ви система не работи оптимално, ставате уязвими за вирусите и патогените, борите се непрекъснато със стомашни проблеми и се чувствате непълноценни.

Можете да излезете от този омагьосан кръг с редовен прием на Коластра КолАктив 3, силна храна и повече движение. Тази уникална добавка не е просто поредния имуностимулант. Това е суперхрана с три впечатляващи съставки: Коластра, Ацидофилус и Лактоферин.

AquaSource използва свръхмодерни съоръжения и технологии, за да ви предложи изцяло натурални продукти с оптимален хранителен състав. Няма пълнежи, няма консерванти, няма вредни съставки за подобряване на вкуса и аромата. Получавате чиста храна от природата, която организмът ви усвоява лесно, защото познава.

Зелена енергия

Green energy Aquasource не е лекарство, а истинска суперхрана. Точно от нея имате нужда, за да поддържате високи енергийни нива, добър тонус и настроение. Благодарение на трите си уникални съставки: органични водорасли, спирулина и люцерна на прах, Зелена енергия едновременно се грижи за имунната ви система, когнитивните ви функции и енергийните ви нива.

С приема на Зелена енергия Аквасорс вие приемате невероятно богата гама от хранителни вещества: витамини, минерали и фибри. Но това не е просто добавка, която запълва запасите ви от макронутриенти, а истинска енергия за пълноценен начин на живот.

Независимо дали спортувате, или просто работите и се движите много, Green energy е задължителната част от рутината ви. Защото здравето и енергията ви помагат да сбъдвате мечтите си. За съжаление без малко подкрепа отвън е трудно да се чувствате винаги в оптимална форма и да давате всичко от себе си.

Накратко можем да кажем, че тези два бестселъра на Аквасорс – Зелена енергия и Коластра плюс, са най-доброто, която може да си осигури един активен човек. Това са суперхрани, които се вписват лесно в рутината и диетата ви и ви носят безкрайно много ползи.

Back to top button