Любопитно

6 златни купи за „Галаксико“ от международен фестивал в Сърбия

Първото международно участие за годината на танцьорите от ОЦТИ „Галаксико“ – Димитровград беше в сръбския град Лазаревац.

В състезанието участваха танцьори от Сърбия, България, Македония, Румъния, Черна гора, Босна и Херцеговина. Възпитаниците на Тихомир Митев се представиха с 37 танцови изпълнения в категориите Класически балет, Характерни танци, Фламенко, Боливуд, Опън, МТВ, Танцово шоу, Мюзикъл, Модерн/Лирикъл и Стрийт денс шоу.

БалетДимитровградските деца завоюваха 6 златни купи в категория „малка група“, много призови места, медали и дипломи в индивидуалните и дуетни изпълнения.

БалетЖурито излъчи най-добрите танцьори, които участваха в Гала Шоу състезание, като за най-добър дует в цялото състезание бяха отличени Габриела Антонова и Мартин Димитров с танца си „Брилянтин“. В соловата надпревара на Гала Шоу вечерта Антоана Стефанова влезе в топ 5 с хореографията „Животът в моето тяло“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button