Хасково

Кметът след запитвания във Фейсбук: Басейнът се строи

След многобройни запитвания какво става със закрития басейн в Хасково кметът Станислав Дечев написа във Фейсбук, че строителството продължава, а съоръжението придобива все по-завършен вид.

„Въпреки трудностите пред строителите, заради високата инфлация и непрекъснатото повишаване на цените на материалите, днес за пореден път на място се уверих, че се работи интензивно. Вече са готови основите на двата басейна. Прокарани са и основните инсталации. И още това лято най-нетърпеливите ще могат да плуват в новия закрит плувен басейн в Хасково“, съобщава Дечев.

Зад плувния басейн на улица „Панорама“ пък ще бъде направен открит спортен комплекс. Там ще има футболнo игрищe с изкуствена трева, комбинирано игрище за баскетбол и волейбол, два тенис корта с твърда настилка, комбинирано игрище за плажен футбол и плажен хандбал.

Предвидени са още зони за отдих, тоалетни и съблекални, обслужващи игрищата, чешма с питейна вода, паркоместа. Ще бъде изградена и нова улица, която ще осигурява достъп до спортния комплекс, южно от басейна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кака
Кака
27.03.2023 19:08 19:08

Поставено лице.

д-р плувка
д-р плувка
28.03.2023 11:08 11:08

А не можеше ли да се купи басейнът на цигарена фабрика, да се ремонтира, да му се сложат едни слънчеви панели отгоре, за да стоплят водата, та се трошат едни грешни пари, които е ясно че няма да стигнат и пак ше трябва да се харчат нови и като е накрая на града, познай кой ше иде да се къпе там-точно никой!

Жоти
Жоти
28.03.2023 12:40 12:40

И все още се строи св.Храм в кв. ОРФЕЙ..

dasd
dasd
28.03.2023 13:19 13:19

Вечно недоволни. За ремонтирането на старо съоръжение като цяло ще трябват повече пари, отколкото да се направи едно чисто ново. А това до цигарената – познай кой ще се къпи основно там – особено, ако не се е къпал седмица вече. Защо поне веднъж не се зарадваме на нещо – все някой ни виновен, все някой ни крив ….
Браво на общината за басейна, за Кенана, за стълбите към Богородица, за стадион Младост, за новия парк над ДНА, за ритейл парка, за готините кръгови и т.н.

Янко Димитров К9 police dog
Янко Димитров К9 police dog
28.03.2023 22:22 22:22
Отговор до  dasd

Не е хубав басейна, не е готов.
Вмирисах се вече от чакане да се изкъпя. Става все по топло а аз почвам да усещам мирис на кисело зеле от мен.

JIIII
JIIII
29.03.2023 10:54 10:54

кой ще ходи да се къпе там…да бяхте го направили на кекличевото стопанство…за по удобно…ама лакомията човешка,граници няма…няма да се управим,еиии…един храм не може да построим ама паметници събаряме.Не народ а мърша – туй ще кажа и завърша…

Димитровградчанин
Димитровградчанин
31.03.2023 7:17 7:17

Най слабия кмет на града 100 % кукла на конци от който нищо не зависи само разхожда служебни коли кръгла нула …

Back to top button