Хасково

Наградиха полицаи от Хасково и Свиленград с нови пистолети

Полицаи от Хасково и Свиленград получиха нови пистолети „Валтер“ и „Тейзър“, съобщават от областната дирекция на МВР.

Заместник-министър Емил Ганчев връчи новото оръжие на полицаите за постигнати трайни резултати в служебната работа. Два пистолета „Валтер“ получиха криминалистите Мирослав Чолаков и Петър Генев от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Хасково, а другите два при младши инспекторите Георги Драганов и Драган Драганов от РУ – Свиленград.

Заместник-министърът раздаде и шест електропреносими пистолета „Тейзър“ за служители от Областната дирекция на МВР в Хасково. Той подчерта, че ползването на Тейзър-ите ще бъде възможно след преминато обучение.

Пистолети„Полицаите заслужават по-добро материално-техническо обезпечаване, с което да боравят при изпълнение на служебните им задължения и да бъдат по-сигурни при самозащита“, заяви Ганчев. Той сподели, че намерението на ръководството на МВР е да превъоръжи целия състав с качествено и съвременно въоръжение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Miro
Miro
29.03.2023 16:11 16:11

Bravo Genev

ненков
ненков
30.03.2023 10:14 10:14

Браво на Петър Генев успех и само напред завистници колкото искаш не им обръщай внимание това са мишки.

Back to top button